HOME BEDRIJF DIENSTEN MATERIEEL FOTOBOEK CONTACT LINKS
   
 

Bestrating is mijn passie, 15 jaar geleden begon ik als straatmaker en heb bij verschillende bestratingsbedrijven ervaring opgedaan, later startte ik mijn bedrijf, Hakkens Bestrating.

Inmiddels werken we met verschillende vaste mensen en hebben we diverse machine's tot onze beschikking waardoor wij in staat zijn om alle bestratingswerkzaamheden aan te kunnen en goed op te leveren.
Dagelijks zijn we bezig om de laatste ontwikkelingen te volgen die te maken hebben met bestrating, de OBN speelt hier een belangrijke rol in.

In de laatste jaren hebben we een vaste klantenkring opgebouwd en nog steeds komen er tevreden klanten bij. Het is vooral onze werkwijze die onze klant aanspreekt: klantvriendelijk, afspraak is afspraak, mooie en nette bestrating en natuurlijk onze service.

Wij werken al jaren met de zelfde leveranciers. Dit heeft als groot voordeel dat we uitstekende prijsafspraken en levertijden hebben afgesproken. U als klant profiteert hiervan. Deze gunstige voorwaarden ziet u terug in uw offerte.

Ook voor het leveren van alle bestratingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Neem voor vragen over prijzen en levertijden gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Hakkens Bestrating

Roelant Hakkens

Bedrijf
   
 
Hakkens Bestrating Nederland
Eikenburg 118 | 5521 HW Eersel
T: 06-547 258 51
E: info@hakkensbestrating.nl

Hakkens Bestrating België
Kapelstraat 14 | 2370 Arendonk
T: 0032-14 430758
E: info@hakkensbestrating.be